MinutemanUPS.com Forum Index MinutemanUPS.com
Power Protection Forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problems with Pro 1400

 
Post new topic   Reply to topic    MinutemanUPS.com Forum Index -> Pro Series UPS
View previous topic :: View next topic  
Author Message
beachvbbum



Joined: 11 May 2004
Posts: 1

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:04 am    Post subject: Problems with Pro 1400 Reply with quote

I bought a used Pro 1400 about 6 months ago. The battery appeared to be dead so I ordered a replacement. The unit still has the dead battery indicator on after leaving it plugged in overnight.
This morning I plugged it back in, held the power button for 4 beeps. The unit went to the green charging light and the bad battery indicator went off. Then I heard some sizling, and a slight cracking sound from the battery and smelled a minor amount of sulfur. The battery indicator went back on and I unplugged the unit.
Is there any way to tell if this is just a bad battery or if the unit is shot?

Thanks,

Mark
Back to top
View user's profile Send private message
jmoore



Joined: 30 Mar 2000
Posts: 848
Location: Carrollton, TX 75007

PostPosted: Tue May 11, 2004 9:24 am    Post subject: Reply with quote

beachvbbum,
Please call us to set up an RMA for repair.
1-800-238-7272 ext 206

Jeff
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MinutemanUPS.com Forum Index -> Pro Series UPS All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group